3/24/2011

Ahmet Maranki elma sirkesi kürü,Elma sirkesi, ile zayıflama kürü,elma sirkesi yapımı

elma sirkesiMaranki Elma Sirkesi Tarifi Ahmet Maranki Elma Sirkesi Zayıflatırmı,Maranki Elma Sirkesi,Maranki Elma Sirkesi ile Zayıflama, Maranki Elma Sirkesi Zayıflatırmı,Maranki Elma Sirkesi Zayıflama, Ahmet Maranki Elma Sirkesi İle Zayıflama,Ahmet Maranki Elma Sirkesi yapımı,Ahmet Maranki Elma Sirkesi Nasıl Yapılır
Bu yazımızda sizlere elma sirkesinin yapımını anlatacağız. Ama, öncelikle çok merak edilen, elma sirkesi ile zayıflama Formülünü vermek istiyoruz.
Ahmet Maranki Elma Sirkesi İle Zayıflama,Maranki Elma Sirkesi Zayıflama Elma Sirkesi Zayıflatırmı sorununn yanıtı evet zayıflatır olacak. Elma sirkesi ile zayıflamak isteyen okurlarımız için, Her sabah aç karnına 1 bardak ılık suyun içine, 1 çorba kaşığı elma sirkesi, 1 çorba kaşığı limon suyu ve 1 tatlı kaşığı bal koyup için. 1 ay içinde 3-4 kilo vermenizi sağlayacaktır.
Gelelim elma siresinin Yapılışına...
Maranki Elma Sirkesi Yapımı,Maranki Elma Sirkesi Nasıl Yapılır,Maranki Elma Sirkesi Yapımı
Ahmet Maranki elma Sirkesi nasıl yapılır konusunu anlattı. İşte size tamamen doğal ve asitsiz elma sirkesi tarifi..
Elma Sirkesi Yapımı
Öncelike büyük bir cam bidon alın. 20 kg amasya elmasını, 20 lt alkali suyun içine koyun. (İsterseniz malzemeleri daha az kullanabilirsiniz. ama Elma ve su eşit olmalı). İçerisine, 2 kg (Malzemelerin %10 u olacak) elma pekmezi koyun. Ağzını iyice kapatın ki hava almasın. 1 ay bekletin. bu arada, hergün bidonu çalkalayın. 1 ayın sonunda kağaı çıkarıp, bidonun üzerine, tülbent bağlayın. Hergün karıştırınki gazı çıksın. 6 ay sonra süzün. Doğal elma sirkesi kullanıma hazırdır. Sirkenin olması en az 3 ay en fqazla 6 aydıri. 6 ay bekleme süresi en ideal olanıdır. Hazırlamış olduğunuz elma sirkesini her gece yatmadan 1 bardak ılık suyun içine 1 çorba kaşığı koyup için. 

0 yorum:

Yorum Gönder

 
haberler

2013 Kadın Saç modelleri Erkek saç modelleri