4/10/2011

Cilt Lekeleri ve kırışıklık tedavisi,uygulanan yöntemler

Kış mevsimi leke tedavisi için en uygun zaman. Güneş ve yaşlılık lekeleri ve kılcal damar tedavisiyle birlikte aynı anda kırışıklık tedavisi ve cilt gençleştirme mümkün. Yeni bir foto epilasyon ve foto cilt gençleştirme cihazı olan I2PL, kısa sürede bu sorunları kalıcı olarak tedavi ediyor:
• Epilasyon
• Cilt gençleştirme
• Leke tedavisi (güneş ve yaşlılık lekeleri)
• Kılcal damar tedavisi
• Şarap lekesi tedavisi
• Akne tedavisi
• Kırışıklık tedavisi

Yaşlanma düşüncesi çoğu insanı rahatsız eder. Güneşe maruz kalmak cildin yaşlanma sürecini hızlandırır, kan damarlarının yüzeyinde hasara, çil ve yaşlılık lekeleri gibi pigment düzensizliklerine ve düzensiz gözenek boyutuna neden olabilir.
Güneşten zarar görmüş ciltlerin tedavisine dair diğer yöntemler:
Makyaj: Makyaj, basit, acısız, göreceli olarak ucuz bir yöntemdir. Fakat makyaj sadece bir örtme işlemidir. Müşterinin arzuladığı görünümün sağlanması için sürekli tekrar edilmesi gerekir. Aynı şekilde kimyasal peeling ve dermabrazyon da biteviye tekrarlanması gereken işlemlerdir.
Cerrahi yöntem: Geleneksel cerrahi uygulamalar ile güneşten zarar görmüş bir cildin tüm yönleriyle tedavisi mümkün olmamaktadır. Erbium YAG ve CO lazer ile yapılan cilt yüzeyi yenileme işlemi bir çözüm olabilir. Fakat, söz konusu prosedür bir hayli pahalıdır ve hypo-hyperpig-mentasyon , yaralanma ve enfeksiyona neden olabilir. Hastanın nekahat süresi 1-2 aydır ve cilt tedavi sonrası en az 3 ila 6 ay güneş görmemelidir.

Işık kullanılarak cilt gençleştirme:
IP2L tedavisi seçici fototermoliz ilkesine göre işler. Yapılan tedavinin amacı güneş hasarı sonucu oluşan pigmentleri ortadan kaldırılmak ve yeniden oluşmalarını önlemektir. Ayrıca, yaygın kızıllığa neden olan ince kan damarlarının çoğalmasının da önüne geçilir. Cilt dokusunun düzelmesi de birçok hastada gözlemlenen bir sonuçtur. Tedavi, yüz, boyun, göğüs ve ellere uygulanır. Amaç lezyonların çevresindeki dokulara zarar vermeden tedavi etmektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
haberler

2013 Kadın Saç modelleri Erkek saç modelleri