5/18/2011

Pembe maske,Pembe maske nasıl uygulanır?nasıl kullanılır?

Günümüzde, son zamanların en popüler cilt bakımı ve cilt yenilme ürünü olan pembe maske cilt sorunu yaşayan birçok ünlü bayanlar tarafından da oldukça yoğun bir şekilde kullanılmaya devam etmektedir.


Pembe maske, yüzde meydana gelen kırışıklıkları, sivilce ve sivilcelerin neden olduğu deformasyonları gidermede kullanılan yüz maskesi ve hem inceltici hem de selülit giderici vücut maskesi olmak üzere iki farklı ürünü vardır. Hem vücut maskesi hem de yüz maskesi minimum beş seans olarak uygulanmakta ve cildin durumuna göre seans sayıları azalabilmektedir.


 Pembe maske, ciltte oluşan nem kaybı, pullanmalar, kızarıklıklar gibi cilt sorunlarını gidermeye yardımcı olmaktadır. Ayrıca cildinizi nemlendirerek, tazelik ve canlılık da kazandırmaktadır. Pembe maskeyi uygulamadan önce yüzünüzü sıcak ile iyice yıkayıp kurulamalısınız. Maskeyi yüzünüze ve istek doğrultusunda boyun bölgesinde yoğun bir şekilde sürünüz. 30 ile 40 dakika arasında pembe maskeyi yüzünüzde bekletmelisiniz. Maskenin tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra kalıp haline gelen pembe maskeyi yüzünüzden çıkarınız. Bu uygulamaya 5 gün boyunca her defasında aynı şekilde gerçekleştirmelisiniz. Pembe selülit maske kullanımında ise, uygulamaya başlamadan önce duş alınmalıdır. Duş alınması pembe maskenin etkisini daha çok arttıracaktır. Duştan sonra iyice kurulanıp sorunlu olan bölgenize teniniz görünmeyecek şekildeki kalınlıkta uygulayınız. 30 ile 40 dakika sonra maskenin kuruduğundan emin olduktan sonra kalıp halinde maskeyi çıkartabilirsiniz. Pembe selülit maskesini de beş gün boyunca aynı şekilde uygulamalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
haberler

2013 Kadın Saç modelleri Erkek saç modelleri