5/18/2011

Plazma Lipo nedir?Plazmo Lipo ile bölgesel zayıflama

Artık vücutta göbek, bel ve basen gibi bölgelerde biriken yağlar, 360 derecelik alana “ışık topları” yayabilen bir sistem ile genel anestezi uygulanmadan yok edilebilmektedir.


Bu yöntem Japon bilim adamları tarafından geliştirilmiştir ve artık Türkiye’de de uygulanmaya başlanmıştır. “Plazmalipo” adı verilen bu uygulamada inceltilmesi istenilen bölgeye lazer ışınları 360 derecelik bir açıyla yoğun bir yağ dokusu kısa bir sürede eritilebilmektedir. Plazmalipo işleminde hasta genel anestezi uygulanmamaktadır.


Yalnızca yağ dokusunun eritileceği bölgeye lokal anestezi uygulanarak yapılmaktadır. Bu sistem sayesinde bu zamana kadar uygulanmayan, cildin içeriden dışarıya doğru kuvvetli bir şekilde uyarılması sağlanmaktadır. Yüzeysel uygulama sonrasında özellikle kol, gıdı veya çene gibi cerrahi çözümlerin zor gerçekleştirildiği bölgelerde ileri derecede sıkılaşma ve gerilme meydana gelmektedir. Böylece yalnızca bölgesel incelme değil, aynı zamanda ameliyat gerçekleşmeden cilt germe uygulamalarında, hızlı, güvenli ve etkili sonuçlara ulaşılmaktadır.


Plazmalipo yönteminde, plazma enerjisi 360 derecelik bir etki alanına sahip olduğu için her uygulamada çok daha fazla yağ dokusu eritilebilmektedir. Böylelikle kısa süreli seanslar ile maksimum verim alınmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
haberler

2013 Kadın Saç modelleri Erkek saç modelleri