2/17/2011

Ahmet maranki sivilceler için kil maskesi,sivilce için kil maskesi

Ahmet Maranki Sivilce tedavisi,Ahmet Maranki kil Maskesi, Ahmet Maranki Cilt bakımı,Ahmet Maranki Sivilce Tedavisi Kil,Ahmet Maranki Sivilcelere etkili çözüm,Sivilceler nasıl geçer
Ahmet Maranki Etkili Sivilce Tedavisi-Ahmet Maranki Cilt Bakımı
Ahmet Maranki 17 Şubat 2011 tarihinde, Sabahların Sedası Programında, Seda Sayana Konuk oldu. sivilce ve akne problemi yaşayanlar için, doğal tonik tarifi ve kil maskesi tarifi verdi. Bu kürler sayesinde, 3 hafta içinde, cildinizi pürüsüz ve pırıl pırıl olacak.
Ahmet Maranki Doğal Tonik İçin Gerekli Malzemeler ;
* 4/1 (Çeyrek) limon,
* 50 Gr Maden Suyu,
* 30 Gr Gül Suyu,
Doğal Tonik Hazırlanışı ve Kullanım Şekli : Maden suyunun içine, limon ve gül suyunu karıştırın. Bu su ile, sabah, öğlen ve akşam yatmadan önce cildinizi temizleyin.
Ahmet Maranki Kil Maskesi-Ahmet Maranki kil kürü -Ahmet Maranki Sivilce Tedavisi Kil
Yukarıda tarifini vermiş olduğumuz doğal cilt toniğinin içerisine, 3 tatlı kaşığı doğal kili karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, cildinize sürün. 5 dakika kurumasını bekleyin. Kuryunca, ya maden suyu ile, ya gül suyu ile, ya da yukarıdaki gibi hazırlayacağınız doğal bir tonik ile cildinizi temizleyin. Bu işlemi 21 gün uyguladığınız taktirde, cildiniz, pürüzsüz, ve son derece sağlıklı olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
haberler

2013 Kadın Saç modelleri Erkek saç modelleri